Kits Cerveza Artesanal-tienda

Formatges dels Pirineus

19,50 IVA incluido

Després d’una travessia intensa pels Pirineus, amb salts de vall en vall i converses amb ovelles, cabres, vaques, pastors i formatgers, en aquest llibre Laia Pont i Natàlia Nicolau ens ofereixen una selecció dels 50 millors formatges dels Pirineus

Categorías: ,
Descripción

Formatges dels pirineus

Després d’una travessia intensa pels Pirineus, amb salts de vall en vall i converses amb ovelles, cabres, vaques, pastors i formatgers, en aquest llibre Laia Pont i Natàlia Nicolau ens ofereixen una selecció dels 50 millors formatges dels Pirineus, amb un desglossat exhaustiu de les seves característiques. Hi trobareu, també, una mirada intimista del sector i les percepcions rebudes durant aquest viatge de les autores. Tal com demostren, darrere de cada formatge hi ha una història molt especial per explicar, protagonitzada pels formatgers dels Pirineus. És per això que també hi podreu llegir els retrats personals o relats de vida de les persones que hi ha darrere els formatges més deliciosos, incidint en l’essència d’unes mans que els fan possible.

Natàlia Nicolau Villellas Enginyera Tècnica Agrícola i doctora en Tecnologia d’Aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona. El desenvolupament de diversos projectes de recerca i innovació en el sector formatger li ha permès obtenir una visió global del sector. Forma part de la docència en la Formació Continuada pel Sector Formatger Artesà de Catalunya. La seva curiositat per altres cultures fa que viatgi a través dels formatges, dels quals n’és una amant incondicional, en gaudeix i transmet l’afició al seu voltant.

Laia Pont Diez Enginyera Tècnica Agrícola en l’especialitat d’indústries alimentàries. La seva experiència en botigues i distribuïdores de formatges artesans li ha donat l’oportunitat de conèixer molts formatges i també els seus elaboradors. Els diversos cursos sobre formatgeria i seguretat alimentària i l’assistència a fires d’arreu d’Europa fan que per allà on passi olori formatges i visiti formatgeries. Des del 2005 realitza tasts de formatges a domicili, on comparteix la seva gran passió en un ambient íntim i relaxat. Actualment és secretària d’ACREFA (Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà).

Nombre de Pàgines: 160

Nombre d’il·lustracions: 125

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Información adicional
Peso 1 kg